Culiță Sterp a dezvăluit, în direct, că se va reuni cu Carmen de la Sălciua. Ce spune despre împăcare

A cucerit topurile muzicale, însă pe plan personal a avut de suferit. Culiță Sterp a format un cuplu foarte îndrăgit, împreună cu Carmen de la Sălciua. Anul trecut, după o căsnicie mult apreciată, cei doi s-au despărțit cu scântei.

Loading...

Însă, chiar dacă părea că lucrurile între ei au rămas într-un loc nu prea bun, se pare că există, totuși, o cale de împăcare între cei doi.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, din nou împreună

Invitat la „Acces Direct”, Culiță Sterp a făcut o dezvăluire care sigur i-a bucurat pe fanii celor doi. Mai exact, a mărturisit că a reușit să cadă de comun acord cu fosta lui soție, pentru a colabora din nou, pe plan profesional.

„Vă dau un detaliu în exclusivitate. Nu am mai spus nimănui. Probabil că… cred că o să mai facem o piesă împreună, că am vorbit acum și cred că o să mai colaborăm pe partea asta muzicală”, a declarat Culiță Sterp, la „Acces Direct”.

Ce spune despre împăcare
Bineînțeles, cu acest prilej, prezentatoarea Mirela Vaida a avut grijă să-l întrebe și de o posibilă reuniune pe plan personal. Întrebat dacă ar vedea o posibilă împăcare cu fosta soție, Culiță Sterp a evitat să dea un răspuns clar, putând doar să recunoască faptul că relațiile sunt dificil de menținut, atunci când ai o viață de artist.

Divorț cu scandal
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit anul trecut, după ce un adevărat scandal s-a inflamat, pe fondul infidelității. Au recunoscut că amândoi au călcat strâmb, iar, ulterior, Culiță a descoperit că fosta soție l-a înșelat cu un bun prieten. Însă, aceste lucruri par să fie îngropate pentru artist, care vede doar viitorul de acum înainte!

Loading...