Iubitul româncei de 23 de ani care a murit în aprilie la Paris, înainte să fie cerută în căsătorie, gest sfâșietor! S-a întors la locul tragediei

O tânără în vârstă de 23 de ani, a murit la Paris în luna aprilie, chiar înainte să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, cel alături de care se afla în vacanţă în Franţa. Acum, după aproape cinci luni de la tragedie, Andrei s-a întors în locul unde și-a pierdut iubita.

Loading...

În aprilie, Andrei era pregătit să o ceară pe Andreea de soție, chiar la Paris, acolo unde se aflau în vacanță. Nu a mai apucat. Fata și-ar fi dorit o poză cu turnul Eiffel, dar a ales o zonă foarte riscantă şi a căzut de la peste zece metri înălţime. Medicii nu au mai putut să o salveze.

Acum, Andrei s-a întors la Paris, acolo unde a făcut și o fotografie, alături de un tablou cu chipul iubitei și două buchete de flori.

„☹️☹️Vei rămâne in sufletul meu
Si tot ceea ce am făcut împreuna
Ne va lega mereu … 🙏🙏🙏
Suflet drag !☹️☹️”, a scris Andrei pe pagina sa.

Nimeni nu îşi explică cum s-a produs tragedia
„Din câte am înţeles zona unde s-a făcut fotografia este o zonă cunoscută, e un teatru. Acolo foarte multă lume merge să îşi facă poza că se vede turnul şi era foarte riscant”, a spus un apropiat. „Din câte ştiu, da, şi că ar fi urmat să îi ofere un inel. Nemaipomenit de tragic”, a mai spus acesta.

Loading...