Carmen de la Sălciua, din nou fericită! „Îmi doresc doar sănătate”

Nu îi merge perfect pe plan sentimental, însă profesional Carmen de la Sălciua susţine că este extrem de mulţumită. Recent, vedeta i-a anunţat pe toţi admiratorii ei că a primit deja un cadou neaşteptat de ziua ei.

Loading...

Carmen de la Sălciua lansează foarte des piese şi se bucură atunci când fanii le ascultă. Cum una dintre melodiile ei a ajuns să fie cea mai ascultată, vedeta a publicat un mesaj pe pagina sa în care a declarat că este din nou fericită.

„Din nou fericită!
Aici sus aveți un emoticon și vi-l dăruiesc! Al vostru este! Sunt atât de fericită, peste doua zile e ziua mea de naștere și nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la Dumnezeu și de la voi!
Eu vă mulțumesc din suflet că ați adus melodia pe locul 1 într-un timp atât de scurt!
Îmi doresc doar sănătate sa pot să vă bucur sufletele prin cântec și sa ajungă la inimile voastre tot ce pornește de la mine din inima ❤️
„, a scris Carmen de la Sălciua.

S-a despărţit recent de Cosmin

Carmen de la Sălciua şi Cosmin Isăilă s-au despărţit în urmă cu aproape o lună. El a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care a vorbit despre motivele care au dus la încheierea relaţiei.

„Ne cunoşteam de foarte mult timp, încet, încet, ne-am apropiat şi am ajuns să avem o relaţie frumoasă. Am fost împreună 1 an şi 3 luni. Ea terminase. Într-adevăr au fost momente, i-am fost aproape, a fost şi frumos. Dar de o lună s-a răcit relaţia, în august ne-am văzut foarte puţin. Pe timpul iernii eu am avut mai puţină treabă şi am putut să merg cu ea la evenimente, s-a produs încet, încet această răcire a noastră. Eu cu ea am mai discutat şi, în ultimul timp, mai aveam discuţii ca în orice cuplu că nu mai merge, nu mai e bine, nu ne sincronizam în ultimul timp”, a spus Cosmin Isăilă la Star Matinal de Weekend, de la Antena Stars.

Loading...