Crimă oribilă în Italia. Doi români au rupt cu bătaia un bătrân, apoi l-au înecat în mare

Doi români sunt acuzați că au omorât un bătrân de 79 de ani, în Italia. L-au bătut fără milă, apoi l-au aruncat în mare, unde s-a înecat. Pentru fapta lor, procurorii au cerut închisoare pe viață.

Loading...

Faptele abominabile au avut loc în 2015, atunci când cei doi români, pe nume Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves, au primit și decizii în plină fază. Inițial, el primise 25 de ani, în timp ce ea fusese achitată. Procurorii Parchetului General din Catanzaro, însă, au cerut condamnare pe viață.

Condamnare pe viață, pentru cei doi români
Astfel, procurorii au solicitat Curții de Apel din Assize ca cei doi români, în vârstă de 41, respectiv 40 de ani, să primească închisoare pe viață, conform calabrianews.it. Asta, pentru că acuzațiile de omucidere voluntară și tâlhărie au agravat încadrarea.

Potrivit procurorilor, filmul grozăviei arată în următorul fel. Dorel și Stela, plecați în Italia, au tăbărât pe un bătrân de 79 de ani. L-au bătut fără milă, apoi i-au furat și obiectele pe care le avea asupra lui: bani și un telefon mobil. Inconștient fiind, l-au târât pe italian și l-au aruncat în mare, în Pizzo Calabro, acolo unde nu a mai avut nicio șansă. S-a înecat și a murit.

Anchetatorii au reușit să dea de urma celor doi români după ce bărbatul ar fi folosit cartela din telefonul furat de la bătrân. Acum, instanța urmează să determine dacă cei doi vor fi condamnați la închisoare pe viață, așa cum au cerut procurorii.

Loading...