Bebeluș de doar două săptămâni, mort din cauza unui banal sărut! Greșeala fatală pe care au făcut-o părinții

Dramă uriașă într-o familie din Anglia! Un bebeluș în vârstă de numai 14 zile a murit în urma unui banal sărut. Acum părinții îndurerați trag un semnal de alarmă, după ce bucuria lor s-a transformat în râuri de lacrimi.

Loading...

Fetița venise pe lume în urmă cu doar două săptămâni să se petreacă tragedia. Micuța începuse să se simtă foarte rău, iar părinții au dus-o de urgență la spital. Acolo, medicii nu au reușit să stabilească un diagnostic în primele patru zile de internare, fapt ce a înrăutățit și mai mult situația. Abia după ce fetiței au început să îi cedeze rinichii, părinții au aflat că aceasta avea herpes, o boală fatală pentru bebeluși și contactată în urma unui sărut.

Moartă din cauza unui banal sărut

După ce a fost pusă în comă indusă, fetița a pierdut lupta cu viața și a lăsat în urma ei numai jale și durere. Acum părinții micuței vor să tragă un semnal de alarmă și pentru ceilalți părinți de bebeluși, să nu lase niciodată pe nimeni să le sărute bebelușul.

„Doctorii spun că, cel mai probabil, Kiara a primit virurul de la o persoană care a sărutat-o. Am fost mereu foarte atenţi şi nu am lăsat pe nimeni să se apropie de ea dacă nu se spălaseră pe mâini înainte. Am fost întrebaţi dacă am lăsat pe cineva cu herpes să se apropie de ea, dar nu am fi permis asta. Niciodată, nici în cele mai negre coşmaruri, nu mi-as fi imaginat că un sărut mi-ar fi putut omorî copilul şi nu vreau ca alţi părinţi să treacă prin asta”, a mama fetiței, potrivit Daily Mail.

Loading...