Îi mai ştii pe Elly şi Cristian de la MPFM? Nu o să-ţi vină să crezi ce au ajuns să facă în prezent / GALERIE FOTO

Au trecut ani buni de când emisiunea Mireasă pentru fiul meu s-a terminat, însă fanii sunt în continuare alături de favoriţii lor din competiţie şi vor să ştie mereu ce se mai întâmplă cu aceştia.

Loading...

Acesta este şi cazul lui Elly şi al lui Cristian de la MPFM, doi dintre cei mai iubiţi concurenţi. Chiar dacă a trecut mult timp de când s-a încheiat sezonul în care au apărut, cei doi au rămas în inimile fanilor. Şi tocmai pentru că ştim cât de mult vă interesează să aflaţi lucruri noi despre ei, astăzi vă oferim informaţii nemaiştiute despre cei doi.

Elly şi Cristian de la MPFM s-au înscris la facultate

Iată că toamna a venit cu roade bune pentru cei doi. Elly şi Cristian aveau o mare dorinţă, iar în această toamnă au reuşit să o pună în practică. Astfel, cei doi soţi îşi doreau enorm să dea la facultate, ceea ce s-a şi întâmplat. Sunt studenţi şi fiecare urmează facultatea pe care şi-a dorit-o. Elly este la zi, iar Cristian a ales să urmeze studiile la distanţă pentru a se putea dedica şi serviciului.

În plus, Elly şi-a îndeplinit şi un alt vis, acela de a deveni hairstylist. Tânăra este pasionată de tot ceea ce ţine de look-urile oamenilor, astfel că a început să lucreze într-un astfel de salon. Puţini ştiau acest ucru despre Elly, însă totul s-a aflat după ce soţia lui Cristian a postat o poză cu o agendă pe care a primit-o cadou şi pe care spune că o va folosi pentru a-şi nota următoarele programări.

Elly şi Cristian s-au căsătorit în urmă cu doi ani

Elly şi Cristian au fost cei mai iubiţi concurenţi din sezonul din care au făcut parte. Cei doi au fost susţinuţi de un număr extraordinar de mare de oameni, astfel că au reuşit chiar să câştige competiţia. Deşi erau şi răutăcioşi care nu le dădeau şanse, iată că cei doi le-au închis gurile celor care nu au crezut în relaţia lor şi sunt mai fericiţi ca niciodată, iar în luna septembrie au împlinit doi ani de la nuntă.

Loading...