Alexia Eram a dat marea veste!

Alexia Eram este în culmea fericirii!

Este zi de sărbătoare în familia Andreea Esca, la nici două săptămâni după interviul emoționant în care prezentatoarea Știrilor Pro TV a recunoscut că a fost infectată cu noul coronavirus și a descris întreg calvarul prin care a trecut din pricina acestei boli.

Ei bine, Alexia Eram a împlinit patru ani de relație cu iubitul său, iar jurnalista ca orice mamă de fată, suntem convinși că abia își mai încape în piele de bucurie. Aproape că toate criticile, comentariile și acuzațiile dure de care a avut parte pălesc în fața unui asemenea moment special.

Mândră nevoie mare, „mini Esca” a ținut să le împărtășească fanilor săi două fotografii speciale alături de Mario Fresh, făcute chiar la castelul Cantacuzino, unde cei doi s-au distrat de minune. Totodată, tânăra de 20 de ani și-a surprins partenerul cu cea mai frumoasă și sinceră declarație de dragoste.

Alexia Eram aniversează patru ani de relație cu Mario Fresh
„Patru ani alături de acest suflet frumos! Îți mulțumesc pentru că mereu m-ai făcut să mă simt iubită și specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Mai urmează mulți, mulți ani! Te iubesc”, a scris Alexia Eram pe contul personal de Instagram.