Familia lui Emi Pian, sancționată! Cum au încălcat regulile la priveghi?

Familia lui Emi Pian, interlopul care a murit în urma unei altercații avute cu un membru al unui clan rival,

a fost amendată cu 14.000 de lei pentru că la priveghiul acestuia nu s-au respectat normele legale privind distanțarea socială și nimeni nu a purtat mască de protecție.

Zeci sau chiar sute de oameni au participat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ce a fost omorât în urma unei răfuieli cu membrul unui clan rival. Nimeni nu arespectat distanțarea fizică, iar masca de protecție nu a fost purtată de nimeni, motiv pentru care autoritățile le-au sancționat pe rudele interlopului cu suma de 14.000 de lei.

Polițiștii și jandarmii sunt ținuți la poartă, iar oamenii care s-au strâns în curtea interlopului nu respectă distanțarea socială sau orice altă regulă ce ar trebui să împiedice răspândirea coronavirusului.

Inițial, jandarmii care au sosit la fața locului au dat avertismente verbale și i-au tras la răspundere pe oamenii care stăteau în curte fără masca de protecție și aproape lipiți unul de altul. Oamenii au continuat comportamentul ilegal, așa că au intervenit și polițiștii. Aceștia au aplicat peste 60 de amenzi, iar valoarea acestora depășește 14.000 de lei.