O cercetătoare a descoperit leacul care ajută împotriva cancerului în urmă cu 60 de ANI! Din pacate, conducătorii lumii nu vor să se afle, tin totul secret!

Johanna Budwig, o cercetătoare germană, a descoperit leacul pentru cancer încă din 1951, dar probabil nu ai auzit asta până acum!

A fost nominalizată de 6 ori la Premiul Nobel și are 2 doctorate, unul în medicina și unul în industria farmaceutică.

În timpul vieții, a vindecat de cancer 90% dintre pacienții avuți, folosind incrediente naturale care nu au efecte adverse. Totuși, descoperirea ei nu a fost profitabilă pentru companiile farmaceutice, care au preferat ca medicamentul folosit de ea să rămână secret, așa că mulți dintre noi nu am auzit până în ziua de astăzi de Budwig si succesul ei în vindecarea cancerului.

„Am răspunsul împotriva cancerului, dar doctorii americani nu ascultă. Vin aici, îmi observă metodele și rămân impresionați, apoi vor să facem o înțelegere, să ia medicamentul în țara lor și să facă mulți bani. Eu nu fac asta pentru bani și refuz, din cauza asta nu sunt agreată de ei”, spunea Johanna.

Nu ar trebui să ne mire că marile companii farmaceutice au păstrat aceste descoperiri remarcabile departe de ochii oamenilor de rând. Dacă leacul pentru cancer este aflat, cum vor mai face ei bani? Această boală a devenit una dintre cele mai profitabile din industria omenirii și vor face tot ce le stă în putință să o păstreze așa.

Cu toții suntem expuși la nivele ridicate de toxine și radiații care pot provoca această boală nemiloasă numită cancer. Trăim într-un mediu propice pentru dezvoltarea celulelor canceroase. Când această condiție ajunge la stadiile finale corpul nostru devine acid și capacitatea sângelui de a transfera și transporta oxigen devine semnificativ redusă. Nivelul de oxigen din sânge al unei persoane sănătoase este cuprins între 98 și 100, în timp ce pacienții cu cancer au o eșalonare de 60, măsurată cu un oximetru.

Lipsa oxigenului din sângele unui pacient de cancer este substituită cu deșeuri cum ar fi dioxidul de carbon. Această lipsă de oxigen conduce la formarea de tumori, iar celulele suferă mutații pentru a obține energie dintr-un proces de fermentare a zahărului. Aceasta nu este un proces „curat” biochimic, iar produsele de fermentație care se acumulează în țesuturi determină o toxicitate chiar mai ridicată. Acest lucru duce la o acidoză și o foamete a oxigenului celular. Toate acestea conduc în mod inevitabil la proliferarea celulelor canceroase și au consecințe fatale pentru pacient. Aceste afirmații nu sunt ficțiune, ele se bazează pe știința reală și dovedite de câștigătorul Premiului Nobel din 1932, dr. Otto Warburg.

Cel mai important instrument în lupta împotriva cancerului este oxigenul, iar dr. Budwig respectă acest principiu. Protocolul său implică stimularea aprovizionării cu oxigen și ajustarea nivelului de pH al organismului într-o stare alcalină și face o treabă mult mai bună decât orice alt tratament existent pe piață. Odată ce am reușit să realizăm un mediu alcalin în corpul nostru, sângele nostru este pompat cu oxigen, ducând la foametea și moartea celulelor canceroase mutante.

Protocolul Budwig se bazează pe utilizarea unui amestec din ulei de in și brânză de vaci. De asemenea, a descoperit că așa-numitele diete „sănătoase”, lipsite de grăsimi, pot face mai mult rău decât bine și au decis să adopte o abordare diferită. Ea a eliminat grăsimile și alimentele nesănătoase care vă scad nivelul oxigenului și s-au concentrat asupra alimentelor sănătoase și vindecătoare. Ea evidențiază importanța expunerii la soare, deoarece este o sursă naturală de D3 – vitamina anti-cancer.

Protocolul Budwig împotriva cancerului!

Protocolul dr. Budwig este alcătuit din două etape. Prima fază este una naturală, în care grupările sulfhidril din brânză sau brânză de cotă se leagă cu acizii grași nesaturați din uleiul de in. Dr. Budwig a descoperit că organismul va sintetiza omega-3 din uleiul de in, în cantitatea exactă de care are nevoie. „Fără acești acizi grași, enzimele respiratorii nu pot funcționa și persoana se sufocă, chiar dacă îi este administrat un aer bogat în oxigen. Deficitul acestor acizi grași nesaturați afectează multe funcții vitale. Mai întâi de toate, scade cantitatea de oxigen disponibilă a persoanei. Nu putem supraviețui fără aer și mâncare; Nici nu putem supraviețui fără acești acizi grași „, a afirmat ea. Remediul pe care ea l-a conceput este, de obicei, administrat pe cale orală, dar în cazurile terminale, dr. Budwig a administrat uleiul de semințe de in, în formă de clismă.

A doua etapă a Protocolului Budwig se referă la o dietă special concepută, care ar trebui urmată timp de cel puțin 6 luni.

Remediul:

Se amestecă 1 lingură de ulei de in și 2 linguri de brânză de cotă organică cu conținut scăzut de grăsimi pentru fiecare 45 de kilograme ale pacietului. Totuși, doza trebuie ajustată în funcție de simptomele dumneavoastră individuale și de severitatea bolii. Combinați uleiul de semințe și brânza cu un amestecător de imersie timp de un minut, nu încercați să o faceți manual. Doar un blender vă poate oferi consistența de care aveți nevoie. Apoi, trebuie să măcinați câteva linguri de semințe de in într-un măcinător de cafea timp de un minut, pentru a obține un amestec aerisit și pufos. Se toarnă amestecul într-un castron și se adaugă amestecul de ulei și brânză. Se amestecă totul cu o lingură de lemn până se combină. Luați remediul acesta o dată pe zi!

Dieta și sfaturi suplimentare!

Stați suficient de mult la soare pentru a stimula vindecarea minții și a corpului
Beți numai apă purificată
Eliminați carnea, zahărul sau grăsimile animale complet din dieta dvs.
Ar trebui să mâncați doar alimente imediat după preparare
Eliminați toate alimentele procesate din dieta dumneavoastră
Consumați semințe de in, proaspete
Consumați numai fructe și legume proaspete și organice
Combinați brânzeturile sau brânza de vaci și uleiul de semințe de in, într-un raport de 2: 1 și amestecați până când nu există nici un ulei vizibil plutitor
Nu adăugați alte ingrediente până la rezultatul final al amestecului de brânzeturi
Evitați toate tipurile de medicamente și suplimente