Oana şi Viorel Lis au şocat de nenumărate ori publicul prin apariţii excentrice şi relaţia lor deschisă provocărilor.

Oana Lis a postat pe Facebook o fotografie în care apare în braţele lui Cătălin Botezatu. Fericită de apropierea de celebrul designer, oana a anunţat pe facebook „Adio, Viorel, şi rămâi cu bine!!!”.

„Essti o fata frumosa si ai drept da iubi da sa iubesti un barbat mai tanar dect tine sa te faca tota veata fericita ca astia doi nu fac de tine tot batran e amandoi” (sic!), i-a scris unul dintre admiratori.

Oana și Viorel Lis dovedesc că diferența de vârstă în cuplu (35 de ani) nu contează atunci când la mijloc este iubire și veselie. Dincolo de aparențe, cei doi se comportă ca niște adolescentini la prima iubire

Invitați într-o emisiune tv, Viorel și Oana Lis s-au distrat pe cinste chiar și atunci când s-au contrat în replici tăioase. La una dintre întrebările indiscrete ale moderatorului, Viorel Lis a avut o replică care i-a lăsat pe toți cei din platou cu gura căscată.

Astfel,Viorel şi Oana au răspuns cu sinceritate, chiar şi atunci când au fost întrebaţi despre…activităţile din dormitor. ”Sunt o brută în pat!”, a spus râzând Viorel Lis.