Infidelitate Sau Mutatie Genetica? Copil Alb Din Parinti De Culoare

Un cuplu de afro-americani au ramas socati sa constate ca fiul lor s-a nascut cu pielea alba si parul blond.

Primul gand al tatalul, Francis Tshibangu a fost: “Este intr-adevar al meu?”.

Francis si sotia lui, Arlette, mai au inca in baiat, de doi ani, Seth care are trasaturile africane ale parintilor. Cum Arlette sustine ca sigur Francis este tatal copilului, medicii cred ca in cazul lui Daniel, acum in varsta de 11 luni, este vorba despre o posibila mutatie genetica. El nu este albinos.

“Eram prea socat ca sa mai pot vorbi si puteam sa-I vad pe medici uitandu-se unii la altii, gandindu-se probabil ca bebelusul s-ar putea sa nu fie al meu. Apoi m-am uitat la Arlette si am zambit amandoi, pentru ca stiam ca este fiul nostru. Suntem casatoriti de trei ani si niciodata nu s-a pus problema infidelitatii, dar trebuie sa recunosc ca vazand pielea lui alba a fost o mare surpriza pentru mine”, povesteste Francis despre momentul in care Daniel a venit pe lume, la Maternitatea Leicester Royal.

Tshibangu, student la sociologie, a adaugat: “Chiar daca puteam citi clar pe fetele asistentelor ca se gandeau ca baiatul nu e al meu, cu siguranta si fata mea era extrem de expresiva. Cand m-am aplecat asupra lui si l-am pupat m-am uitat mai atent la trasaturile lui. Puteam sa vad ca seamana cu mine si cu Arlette. Are nasul meu si buzele sotiei”.