„Bună, Adela,
Am 18 ani, sunt de etnie rromă, și am fost lăsată să-mi aleg singura soțul, chiar dacă părinți mei nu sunt așa de stricți cum sunt ceilalți, din neamul meu.

M-am îndrăgostit pe la 14 ani și știu că sună urât pentru o fată de clasa a opta, dar Facebook-ul ăsta a cam distrus multe vieți.

L-am văzut pe el, era în lista mea de prieteni de mult, pentru că aveam mai mulți prieteni comuni și nu doar în listă, ci și în viața reală.

Și de acolo am ajuns să luăm legătura .

Am vorbit multe zile, chiar luni fără a fi nimic între noi.

Îmi era teamă pentru ca era primul băiat cu care am vorbit vreodată, nu eram proasta, dar aveam mare teama de tata, care era strict cu așa ceva.

Eram încă mică și abia la vârsta de 17 ani mi se permitea să am un iubit, și după aceea să mă căsătoresc cu el.

Am vorbit aproape un an fără sa ne vedem.

Eram amândoi în țări străine, eu eram în Italia, iar el în Franța. El avea 16 ani când ne-am cunoscut în final.

După un an, când a împlinit 17 ani, a și venit la mine , ne-am văzut și de atunci nu l-am mai putut lăsa.

Am uitat sa specific că tata este lăutar și câștigă cât de cât binișor, nu ducem lipsa de absolut nimic și stilul nostru de viață, mă rog, al celor din cartierul meu, este ceva gen „ca al țiganilor de la București ”.

Era tot ce-mi doream eu de la un băiat încă de când eram mică. Era exact ce-mi spusese tati că contează ca un băiat să fie, nu sa aibe.

Mi-a greșit cu multe în relația asta; să menționez că l-am așteptat 3 ani, iar la noi era ceva wow, pentru că primisem deja foarte multe oferte de căsătorie și le am refuzat pe toate.

M-a înșelat de foarte multe ori, cu prietenele mele, chiar și cu câteva verișoare mai depărtate.

Mă lăsa fără să am vreo vină și la fel de bine se întorcea de fiecare dată când vedea că aș vrea să mi refac viața cu altcineva.

Am avut câteva mici depresii pe timpul acestei relații, dar le-am trecut cu bine, mai rău a fost anul trecut, când în sfârșit am decis să fugim.

Toată relația de 3 ani, am sperat că o data fiind cu el în casa se va schimba.

Asta îmi tot repeta și el.

Făcuse multe pentru noi, își luase diploma în Bucătărie, își luase propriul apartament, mașina tot ce nu mulți țigani din zona lui au reușit.

Mulți nu înțelegeau de ce, pentru ca toți știm că e mai ușor să mergi la cerșit sau altceva din punctul lor de vedere.

Dar tata îi făcea deseori observație la telefon, că nu e de-acord cu noi dacă el are de gând să fie ca toți ceilalți, că eu am crescut într-un mediu diferit față de el și că nu acceptă chestii de astea.