Toate femeile își doresc un corp de invidiat, cu forme și o siluată perfectă.

Totuși, dintre toate, vedetele sunt cele care sunt expuse cel mai mult așteptărilor societății de a avea un corp perfect. Astfel, tot mai multe vedete ne-au surprins cu transformările lor inedite.

Printre celebritățile care au învins lupta cu kilogramele în plus se numără și Minodora. Cântăreața nu a fost niciodată considerată o femeie slabă, însă acum a reușit să își surprindă fanii cu schimbările pe care le-a făcut în ultima vreme.

Bineînțeles, deoarece își iubește admiratorii, nu a vrut să-și păstreze secretele pentru ea. Hotărâtă să-i inspire și să-i ajute pe cei din jur, Minodora a dezvăluit secretul fără de care nu ar fi reușit niciodată să slăbească.

Ca să înțelegem mai bine situația Minodorei, trebuie să avem în vedere și punctul din care a plecat în această călătorie. Înainte de a slăbi, vedeta cântărea nu mai puțin de 98 de kilograme. Greutatea a făcut-o să-și piardă încrederea în sine. Acum, după eforturi deosebite, ea a reușit să dea jos aproximativ 40 de kilograme, performanță demnă de lăudat.

Totul a început în anul 2017, când artista șa suferit o intervenție chirurgicală. Aceasta și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, iar în scurt timp a pierdut 20 de kilograme. La scurt timp însă, se îngrășa din nou, așa că a trecut la dietă.

„Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă.”

CUM A SLĂBIT MINODORA?

Ca să-și atingă țelul, artista a renunțat de tot la prăjeli. Consumă doar alimente fierte, preparate la cuptor sau grătar. Dulciurile au dispărut din alimentația ei, la fel și pastele, orezul și cartofii. Ultima masă este la ora 19.00, iar gustările dintre mese nu mai sunt o opțiune pentru Minodora.