Orice femeie a visat măcar o dată la momentul fericit al nunții. Însă în timp ce unele își întâlnesc repede partenerul cu care reușesc să se căsătorească și să-și clădească un viitor fericit, altele nu întâlnesc persoana potrivită și sfârșesc cu inima în bucăți.

Așa s-a întâmplat și cu această femeie din China care a fost părăsită de logodnicul ei chiar cu câteva zile înainte de căsătorie.

Potrivit ziarelor locale, cei doi fuseseră împreună timp de mai mult de 4 ani și trebuiau să se căsătorească cu câteva zile înainte de tentativa ei de a-și lua viața. Bărbatul a părăsit-o din motive necunoscute publicului, ceea ce a determinat-o pe femeie să se îmbrace în rochia de mireasă și să încerce să se arunce de la fereastră.

Din fericire un polițist se afla la fața locului și i-a salvat viața femeii disperate. În timp ce acesta încerca să o salveze, salvatorii instalau jos o suprafață moale pe care ar fi putut ateriza nevătămată, în cazul în care polițistul eșua în încercarea lui de a o salva.

În timp ce episodul dramatic se desfășura, mulțimi de martori s-au strâns în fața clădirii, privind îngroziți. Ziarele locale au mai precizat că după ce au salvat-o, polițistul a dus-o pe mireasa disperată jos, pe scări. Femeia nu a fost grav rănită, dar a fost transportată la spital cu ambulanța.

Iată cum s-a petrecut totul:

Loading...