Copilul care a prezis pandemia de coronavirus face noi previziuni înfiorătoare, acesta susținînd că sfârșitul lunii este mai aproape decât ne-am fi imaginat, iar urmărul an nu va fi mai bine, ci din ce în ce mai rau! 

Abhigya Anand, copilul din India care ar fi prezis începutul pandemiei de Covid-19, spune acum că următoarele luni vor aduce dezastre. Tânărul de 14 ani susține că vorbește cu planetele și este urmărit cu atenție de oamenii care cred cu tărie că este un profet.

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani. Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.