Președintele României a explicat faptul că restricțiile impuse de autorități nu vor fi ridicate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Klaus Iohannis a declarat că măsurile de carantinare vor fi luate izolat, dacă situația o va impune.

Restricții de sărbători în România. Klaus Iohannis a precizat în timpul conferinței de presă organizate la Palatul Cotroceni faptul că anumite localități ar putea fi carantinate chiar de Sărbători, dacă situația o va impune.

”Știți că nu obișnuiesc să povestesc ceea ce s-a povestit, dar cred că este legitimă curiozitatea despre măsuri de restricție care ar putea să vină. În acest moment, nu există intenția de a instaura starea de urgență sau un lockdown general” , a declarat președintele României.

Restricții de sărbători în România. ”Măsurile aflate acum în vigoare au dus la o ușoară descreștere. În acest condiții, experții pe care i-am consultat sunt de părere că nu se impun noi restricții, dar nici nu se vor lua înapoi din aceste restricții. Nu putem să vorbim acum despre o relaxare. Știu că toată lumea își dorește să se retragă toate restricțiile și să intrăm în Sărbători ca de obicei. Nu este posibil la acest moment! Nu cred că până la jumătatea lunii decembrie vom avea o scădere a numărului de cazuri în așa fel încât să eliminăm restricțiile”, a spus Klaus Iohannis.

Loading...