Romanița Iovan a făcut un gest emoționant la șapte ani de la moartea lui Adrian Iovan. Creatoarea de modă a șocat pe toată lumea cu acest lucru.

Romanița Iovan, gest emoționant la șapte ani de la moartea soțului

Pe 20 ianuarie 2014 se împlinesc șapte ani de la accidentul aviatic în care au pierit Adrian Iovan și studenta Aura Ion, în vârstă de numai 23 de ani. Romanița Iovan a pregătit un gest emoționant la șapte ani de la moartea soțului ei.

Timpul nu iartă pe nimeni, iar asta s-a întâmplat și cu pilotul Adrian Iovan. Acesta a murit în urmă cu 7 ani într-un accident aviatic, alături de studenta Aur Ion, în vârstă de 23 de ani. Romanița, fosta soție a lui Adrian Iovan a dorit ca și anul acesta să onoreze memoria celui pe care l-a iubit mai presus de orice pe lume.

Romanița Iovan, gest emoționant! Într-un interviu acordat redacției playtech.ro, creatoarea de modă a dezvăluit cum se simte acum, la 7 ani de la moartea soțului ei. Mai mult, aceasta a mărturisit că în fiecare an a organizat pomeni pentru răposatul ei soț, inclusiv anul acesta, în ciuda pandemiei de coronavirus. Romanița Iovan va păstra tradiția conform căreia la parastasul de șapte ani trebuie împărțite atât alimente cât și haine.

”Suntem în plină pandemie, așa că și pomana în memoria lui Adrian trebuie să țină cont de reguli. Chiar dacă vom fi pe munte, în aer liber, cu toții vom merge cu mască, pentru a ne proteja pe cât de bine posibil. În anii trecuți, după slujbă, sătenii erau invitați la masă într-un loc închis, însă anul acesta nu vom mai proceda asa.

Vom împărți pachetele sus pe munte, chiar la locul tragediei, după oficierea slujbei. Apoi, vom merge la izvorul din zonă, cel care poartă numele Adrian Iovan, iar cine va dori va putea desface să mănânce acolo, un mic picnic pe zăpadă. Tradiția spune că trebuie să împărțim haine la pomana de șapte ani, unui bărbat. Ne-am gândit că cel mai bine ar fi să dăm unei întregi familii, nu doar bărbatului, așa că vor primi haine și soția și copiii celui ales”, a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Loading...