Liviu Dragnea rămâne în spatele gratiilor. Liviu Dragnea va rămâne în închisoare, după ce judecătorii de la Înalta Curte și Casație i-au respins, marți, cererea în care fostul lider al PSD a solicitat reviziunea condamnării de trei ani și jumătate de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC.

Liviu Dragnea rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii i-au respins cererea de revizuire a condamnării

Liviu Dragnea rămâne în spatele gratiilor. Anul nou a venit cu vești proaste pentru Liviu Dragnea. Acesta va rămâne în închisoare, după ce judecătorii i-au respins cererea în care solicita reviziuirea condamnării de trei ani și jumătate. Liviu Dragnea rămâne în spatele gratiilor.

Judecătorii de la Inalta Curte de Casație și Justiție au decis, marți, să-i respingă cererea lui Liviu Dragnea, în care fostul președinte al PSD a cerut revizuirea condamnării de trei ani și jumătate pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC. “Cu majoritate, respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de revizuentul Dragnea Nicolae Liviu împotriva sentinţei penale nr.377/21.06.2018 a ICCJ – Secţia Penală pronunţată în dosarul nr.2628/1/2016. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei”, se arată în decizia instanţei.

Dragnea a depus cererea în luna noiembrie a anului 2020, în condițiile în care instanța supremă i-a respins alte căi de atac împotriva condamnării, și anume recurs în casație, contestație în anulare și un recurs în drept intitulat “habeas corpus”.