Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv! Interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda a vorbit pentru prima oară, despre moartea soției sale.

Artistul, a povestit în direct că a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu 11 ani, după ce partenera sa a pierit dintre noi!

Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv! Cântărețul trăiește o adevărată dramă

Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv! Gheorghe Turda este unul dintre cei mai talentați și apreciați interpret de muzică populară. Acesta este mereu cu zâmbetul pe buze, emanând energie pozitivă oriunde merge. Cu toate astea, nimeni nu știe că în spatele său se află o dramă pe care artistul o trăiește chiar și azi. Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv!

Solistul și-a pierdut soția în 2009, din cauza unei boli crunte, iar el a fost nevoit să treacă prin momente grele. Deși nu a reușit nici în ziua de azi să treacă peste el, interpretul de muzică populară încearcă să fie pozitiv. Gheorghe Turda a tot încercat să-și refacă viața, dar degeaba. În prezent, artistul este singur și este mereu cu gândul la femeia lângă care a trăit 28 de ani și care i-a dăruit copii. Invitat la Showbiz Report, Gheorghe Turda a vorbit cu lacrimi în ochi despre moartea soției sale, dar și despre cum și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

În vârstă de 72 de ani, artistul a declarat că și-a gătit singur de Revelion, după care s-a așezat la masă singur, aprinzând o lumânare în memoria soției sale. ”În noaptea de revelion am aprins o lumânare în memoria soției și mi-am cântat ”La mulți ani”, a spus Gheorghe Turda.

Loading...