Un tânăr de doar 20 de ani a murit într-un mod tragic în această după-amiază, în urma unui conflict izbucnit într-o sală de fitness din Capitală.

Băiatul s-a luat la ceartă cu un alt sportiv, iar scandalul a degenerat, ajungându-se la crimă.

Un scandal între doi tineri încărcați cu adrenalină în urma exercițiilor fizice intense a dus la o adevărată tragedie care a șocat Bucureștiul. Doi tineri de 20 de ani au fost implicați într-o altercație violentă încă din sala de sport situată în cartierul Vitan din Capitală.

În urma unui schimb dur de replici, dar și a unei bătăi scurte din incinta sălii de sport, un tânăr de 20 de ani și-a dat ultima suflare după ce rivalul său l-a înjunghiat în spate la ieșirea din localul sportiv.

Cine este tânărul de 20 de ani înjunghiat mortal

Martorii au declarat că cei doi băieți s-au certat încă de acum câteva zile, însă astăzi, conflictul verbal izbucnit între ei a culminat cu vărsare de sânge. Trupul neînsuflețit al băiatului înjunghiat mortal a fost ridicat de autorități și transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit comunicatului emis de Poliția Capitalei, cercetările privind acest caz, în care criminalul este acuzat de omor, vor fi continuate Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.