DESPĂRȚIRE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN SHOWBIZ! NARCISA MOISA ȘI YOANNES ȘI-AU SPUS „ADIO”: „NU SUNTEM NICI PRIMII, NICI ULTIMII. DACĂ NU ERAM EU, CÂNTA TOT ÎN PARC”

Supranumită regina manelelor, Narcisa Moisa și soțul ei, Yoannes, au pus punct relației pe care o aveau.

Deși au doi copii împreună, cei doi nu au mai găsit puterea de a merge mai departe, iar cel care a făcut anunțul este nimeni altul decât soțul cântăreței.

Yoannes, soțul Narcisei Moisa, a postat pe contul lui de Facebook un mesaj prin intermediul căruia le-a mărturisit fanilor săi faptul că el și cântăreața nu mai formează un cuplu.

Mai mult, Yoannes a punctat faptul că de-acum înainte, cei doi vor funcționa strict profesional și se vor ocupa împreună de creșterea celor doi copii pe care îi au împreună, Davis și Kevin Ionuț. Se pare că totul ar fi pornit din cauza faptului că Narcisa Moisa ar fi postat anumite lucruri personale, legate de soțul ei și ar fi dezvăluit lucruri care l-au deranjat pe cel care îi este soț, dar și impresar.

„Relația mea cu Narcisa s-a încheiat. O sa avem o relație strict profesională. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. O sa ma ocup in continuare de imaginea ei cum o fac de atâția ani ca dacă nu eram eu canta tot in parc la Botoșani și de formație bineînțeles (Yoanne’s kings). Am rămas buni prieteni, o sa ne creștem copiii la cel mai frumos mod posibil. Doar ca nu mai locuim împreuna.

Nu ne a fost spart nici un cont ea mi-a luat telefonul și a făcut acele postări pe care nu trebuia sa le facă… orice bărbat mai greșește, dar ea a vrut sa ne spălam rufele in public ceea ce m-a deranjat foarte tare pe lângă alte chestii cum ar fii ca i s-a cam urcat faima la cap și nu prea știe sa o controleze… și m-a determinat sa iau aceasta decizie. Oricum voiam de mult sa iau decizia asta ca nu prea mai mergea relația sincer sa fiu… era un fel de relație toxica… așa ca ii mulțumesc lui Dumnezeu ca s-a întâmplat așa” a spus soțul Narcisei Moisa.

„Este educată de mine în totalitate”

Yoannes nu a ratat ocazia de a le spune fanilor săi că Narcisa Moisa este produsul lui, iar soția sa a ajuns unde este astăzi datorită imaginii pe care el i-a creat-o.

„Evenimentele care sunt deja angajate de mine stați fără nici o grija Narcisa v-a fii prezenta împreuna cu formația mea “Yoannes Kings” valabil și pentru evenimentele ce vor urma… dacă imi iau mana de pe ea definitiv ajunge rău, dar e vorba de copiii mei, foarte multă munca și ani pierduți ca sa dam cu piciorul așa ușor la imaginea pe care i-am creat-o ! Mai pe românește este educata de mine in totalitate.. de la A la Z pentru ăștia care comentați prost ca dacă nu era ea ce ma făceam eu… mai degrabă dacă nu eram eu ce era ea? Canta scârța scârța Măriuța… așa ca stați liniștiti tot șef sunt” a scris Yoannes, pe contul lui de Facebook.