Lumea muzicii o plânge astăzi pe o celebră cântăreaţă, fostă membră a trupei “The Kelly Family”, care ne-a părăsit mult prea devreme, la numai 45 de ani. Milioane de români fredonau melodiile acestei trupe în anii ’90.

Este doliu în lumea muzicii din întreaga lume! O componentă a celebrei trupei “The Kelly Family” s-a stins din viaţă la doar 45 de ani.

Barby Kelly se retrăsese de pe scenă de ani de zile, din cauza gravelor probleme de sănătate

Este vorba despre Barbara Ann „Barby” Kelly. Ea s-a retras din activitate încă din 1999, din cauza unor serioase probleme de sănătate. Cântăreaţa suferea de o boală psihică şi necesita îngrijire permanentă.

Barby Kelly a murit în somn zilele trecute, au confirmat apropiaţii săi, iar acum autopsia va trebui să elucideze care a fost cauza decesului.

Fosta componentă a “The Kelly Family” locuia acum în Germania, alături de părinţii săi adoptivi. Cei mai apropiaţi de Barby erau fraţii săi Joey Kelly (48 de ani) şi Jimmy Kelly (50 de an), care o vizitau în mod regulat, scrie Libertatea.

Un mesaj emoţionant a fost postat pe pagina oficială de Facebook a trupei: “Iubita noastră soră Barby ne-a părăsit în urmă cu câteva zile. Suntem într-o adâncă tristețe și vă cerem să înțelegeți că momentan nu vrem să vorbim despre asta. O vom purta mereu în inimile noastre. Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre.”

Maite Kelly (41 de ani), cea mai tânără fiică a familiei de artişti, i-a spus şi ea rămas bun surorii sale, printr-un mesaj pe aceeaşi reţea de socializare: “Mama Barbara și tata Dan te țin strâns în brațe. Eşti acasă acum”, cu referire la moartea părinţilor Dan (1930 – 2002) şi Barbara-Ann (1946 – 1982).