Oana Sîrbu, despre mariajul cu Virgil Popescu. “Era diferență de vârstă și de nebunie între noi!”

Oana Sîrbu a vorbit despre mariajul cu Virgil Popescu și a scos la iveală anumite detalii delicate pe care le-a trăit în mariajul alături de acesta. Cântăreața a spus că diferența de vârstă și de nebunie dintre ei a fost principalul motiv care a dus la divorț.

Virgil Popescu este mai mare ca Oana Sîrbu cu 13 ani.  Cei doi și-au spus oficial adio acum 28 de ani și, ulterior, cântăreața și compozitorul au avut câteva colaborări muzicale superbe.

Despre cantareata s-a mai zvonit ca ar fi avut si o relatie cu Stefan Banica Jr.

Oana Sîrbu, despre mariajul cu Virgil Popescu

Povestea de iubire dintre cei doi a început în anii ’90, iar relația lor a fost un exemplu pentru fani. Unii colegi de breaslă, care erau mai invidioși, nu vedeau cu ochi buni această relație. În anul 1989, Oana a devenit soția compozitorului. La doar patru ani de la nuntă cei doi au semnat actele de divorț.

“Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie. Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și, după patru ani, n-a fost să fie să rămânem împreună”, a dezvăluit vedeta de 52 de ani în timpul unor declarații pe care le-a acordat de curând.

Deși a primit mai multe cereri în căsătorie, toată atenția îndrăgitei cântărețe, pe când avea 17 ani, era doar pentru Virgil Popescu. Când au decis să meargă pe drumuri separate în viață, ei au rămas tot un exemplu pentru români! Cei doi au rămas buni prieteni, iar compozitorul i-a scris mai multe melodii pe care aceasta le interpretează.

“Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica.

Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau că cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur”, a spus vedeta în cadrul unui interviu mai vechi oferit pentru revista Tango.

Oana Sîrbu a decis să povestească în cadrul unui interviu detalii despre mariajul cu Virgil Popescu. Cu toate că relația dintre cei doi a ajuns la final, compozitorul a rămas în relații de prietenie cu vedeta căreia i-a scris mai multe melodii.

Oana Sîrbu este o mamă fericită și mândră de copilul ei

Oana Sîrbu este o mamă fericită și mândră de copilul ei, despre care vorbește întotdeauna cu zâmbetul pe buze. De dragul lui, aceasta este dispusă să renunțe chiar la mașină și să meargă cu mijloacele de transport în comun, daca asta îl bucură pe cel mic:

„Îi place să meargă cu autobuzul prin tot orașul. L-a plimbat până acum un an, doi, peste tot, bunicul lui, adică tatăl meu. Știe toate legăturile, are simt de orientare. Îi plac foarte mult trenurile. Recent, l-am luat cu mine la festivalul de la Dorohoi, unde am făcut parte din juriu, și cu toate că am avut bilet la cușetă, a stat cu ochii ațintiți pe geam. Eu nu merg cu mijloacele STB, dar voi începe. E atât de aglomerat Bucurestiul, încât cred că e funny să lași stereotipurile astea și să îmbrățișezi și o viață mai obișnuită. Să fii un om normal, din când în când. Eu nu mă dau jos din mașină proprie, dar la invitația băiețelului, o să-l însoțesc, în scurt timp, cu metroul și cu autobuzele”, a povestit Oana Sirbu într-un interviu mai vechi.