Adus de spate și mișcându-se cu dificultate: cele mai noi imagini cu legendarul artist i-a îngrijorat pe fani

Adus de spate și mișcându-se cu dificultate: cele mai noi imagini cu legendarul artist i-a îngrijorat pe fani

Ozzy Osbourne nu pare deloc într-o formă bună. Pozele surprinse recent de paparazzi îl arată extrem de slăbit, abia ținându-se pe picioare.

Se pare că starea de sănătate i se degradează rapid. Îndoit de spate, Ozzy coboară cu dificultate dintr-o mașină și se deplasează cu greu.

Legenda rock-ului, solistul trupei Black Sabbath, ajuns acum la 72 de ani, și-a amânat în ultima vreme de mai multe ori concertele din cauza problemelor de sănătate.

2019, anul în care au început problemele majore pentru Ozzy Osbourne

La începutul anului trecut, el a dezvăluit că suferă de Parkinson, o formă medie a bolii, de care a aflat în 2019, în urma unei căzături.

„Este un Parkin 2, o formă de Parkinson. Sunt multe tipuri de Parkinson. Nu este o condamnare la moarte oricum ne-am gândi, dar îți afectează nervii din corp. Poți să ai o zi bună, apoi încă una și pe urmă una foarte proastă”, a explicat soția sa Sharon Osbourne.

De altfel, 2019 se pare că a fost un an de coșmar pentru Ozzy. Atunci fost spitalizat de mai multe ori în urma unei căzături care a necesitat o intervenţie chirurgicală amplă la coloana vertebrală şi gât, precum şi în urma unor alte probleme medicale – pneumonie, complicaţii cauzate de gripă şi infecţii la nivelul mâinii.

Aceste urgenţe medicale împreună cu Parkinsonul diagnosticat au dat naştere au pus fanii pe jar. Însă Ozzy a ținut să-i liniștească și deseori postează pe pagina sa de Instagram fotografii prin care îi ține la curent cu activitatea sa.