Minodora și Tavi Colen, reacții după zvonurile că artistul ar fi hărțuit-o sexual: “Un asemenea scandal…”

Minodora și Tavi Colen au avut mai multe colaborări împreună de-a lungul timpului și artistul susține că sunt prieteni de familie.

Cu toate acestea, recent, au luat naștere zvonuri potrivit cărora artistul ar fi hărțuit-o sexual în tinerețe. Cei doi au avut reacții tranșante pe marginea acestui subiect și au lămurit tot.

Recent, o sursă a povestit pentru cancan.ro că Minodora ar fi fost hărțuită sexual în tinerețe de către Tavi Colen. Mai mult, se pare că artista ar fi intenționat să-l reclame, însă cel care ar fi intervenit ar fi fost Alin Oprea, colegul de trupă de la Talisman.

Incidentul ar fi avut loc în anul 1997, când trupa ar fi susținut un concert la Reșița. La terasa hotelului unde erau cazați, ar fi cântat și Minodora, cei doi fiind impresionați de talentul ei, mai susține sursa citată.

Tavi Colen ar fi insistat atunci ca Minodora să rămână cu ei la un suc și ar fi fost cel care ar fi convins-o pe mama Minodorei, care o însoțea, că râmâne pe mâini bune. Apoi, sursa a mai povestit că, sub pretextul de a-l ajuta să facă bagajul de plecare, Tavi ar fi convins-o pe artistă să urce la el în cameră. La scurt timp ar fi început să se audă strigăte de ajutor din cameră, Alin Oprea fiind cel care a intervenit la acel moment.

Când Minodora a coborât sprijinită de Alin din camera lui Tavi, avea blugii rupți, părul răvășit și prezenta semne de hărțuire. Ea plângea și-i tot spunea lui Alin că Tavi a încercat să o violeze și că ea în acel moment merge la poliție să-l reclame pentru tentativă de viol’, a povestit sursa.

a scurt timp de la aceste informații, a survenit și intervenția lui Tavi Colen, care a infirmat vehement incidentul. El a subliniat că a avut colaborări repetate cu artista, care nu ar fi fost posibile în cazul unui asemenea incident. Mai mult, el ar avea și o relație bună și cu soțul artistei.

Așa ceva nu există. În România se poate scrie orice, oricând. Cu Minodora mă știu de mult timp și am colaborat, nu de zeci, ci de sute de ori. Acum nu mai departe de doi ani am colaborat și cu soțul ei, cu care suntem prieteni de familie.

Am făcut împreună un imn dedicat celor de la FCSB, fiindcă primisem o comandă pe tema asta…Mai puteam colabora daca exista așa ceva între noi?’, a spus Tavi Colen pentru impact.ro.