Din pacate, este iar doliu in Romania! Indragitul artist a murit chiar in bratele sotiei lui. Prietenii si fanii lui au fost indurerati de tristul anunt.

Toti cei care l-au iubit au postat mesaje sfasietoare in mediul online, in memoria lui.

Este vorba despre cantaretul de muzica populara Alexandru Rusu. El este si fondatorul Asociatiei Culturale ”Casa Rusu Campia Transilvaniei”. S-a stins in timp ce sotia si cele doua fiice ale lor se aflau langa el. Vestea cutremuratoare a aparut pe pagina asociatiei lui.

Doliu in Romania! Artistul a murit chiar in bratele sotiei

Alexandru Rusu era casatorit de 25 de ani, iar fetele lui i-au calcat pe urme in domeniul folclorului. Tot de un sfert de secol pornise si asociatia care ii purta numele. Prin intermediul ei reusea sa pastreze vii traditiile romanesti.

”Dragii nostri,

Asa ii placea lui Alex sa va spuna si aceasta din sufletul unui om extraordinar de bun (chiar daca unii au inteles gresit exigentele lui), pentru ca iubea oamenii, iubea lumea pe care dorea sa o vada mai buna.

S-a stins in bratele sotiei si a celor doua fiice cu multe mesaje lasate, iar pentru voi cei care l-ati iubit va spune sa nu fiti tristi, a plecat sa slujeasca acolo unde Bunul Dumnezeu i-a randuit si de unde se va ruga mult pentru noi. A lasat in urma multa zestre traditionala si spirituala de care este convins ca se va avea grija”, a fost mesajul prin care s-a anuntat decesul cantaretului.