Tragedie în lumea muzicii! Un artist celebru a fost găsit fără suflare

În ultima perioadă primim tot mai multe vești dureroase prin care aflăm că a mai plecat din această lume o persoană celebra. După moartea mai multor artiști consacrați de la noi din țară, aflăm că este doliu și peste hotare.

Un artist celebru a avut parte de un sfârșit tragic: a fost găsit fără suflare.

A murit Deon Estus

Lumea artistică a mai primit o lovitură grea zilele acestea, după ce o mulțime de oameni celebri s-au stins înainte de vreme. Deon Estus a murit luni, 11 octombrie, dar s-a aflat despre această tragedie abia pe data de 13. Potrivit informațiilor oferite de apropiații lui, nu se cunosc cauzele exacte ale morții sale.

Deon Estus a murit luni la vârsta de 65 de ani, potrivit Daily Mail, iar anunţul morții sale a fost făcut pe contul său de Twitter. Acesta a fost basist, considerat „al treilea membru al trupei Wham!”. În plus, a fost omul de bază și al lui George Michael și a avut un mare succes pe parcursul întregii sale cariere.

Basistul a avut o relație specială cu marele artist George Michael. El l-a acompaniat pe în turneul „Faith”, în perioada 1988 – 1989, şi a continuat să cânte cu el până în 2016, când starul pop a murit. Oamenii îi iubeau în această ipostază și aveau mare succes împreună.

Basistul a avut o carieră remarcabilă

Cei doi artiști au colaborat, printre altele, şi pentru single-ul „Heaven Help Me” (1989), care a beneficiat de vocea lui Michael şi care a ajuns pe locul al cincilea în Billboard Hot 100.

Elton John, Marvin Gaye, Tina Turner, Annie Lennox și Frank Zappa sunt doar câteva nume mari alături de care a cântat celebrul basist. Brenda Kaye Pearce a fost una dintre cele mai bune prietene ale sale, dar și cea care i-a fost alături în multe dintre proiectele pe care regretatul artist le-a avut. După ce a aflat nefericita veste, i-a adus un ultim omagiu, unde a precizat că are nevoie de timp pentru a se vindeca după această pierdere.

„Cel mai drag, cel mai apropiat partener al meu și cel mai important sprijin din ultimii patru ani, tot ce îmi amintesc este ultima noastră conversație avută în ziua precedentă. Inima mea va avea nevoie de timp pentru a se vindeca. RIP. Deon. Te iubesc pentru totdeauna”, a scris artista.