Familia cântărețului bănățean Petrică Moise trece prin momente teribile.

După ce artistul a pierdut lupta cu coronavirusul săptămâna trecută, în cursul zilei de marți fiica acestuia, Lia Moise, s-a stins din viață la doar 51 de ani.

Doliu imens! O cunoscută interpretă s-a stins din viață. Tatăl ei murise cu o săptămână înainte
Lia Moise a fost și ea infectată cu coronavirus și a fost internată mai multe zile la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Opinia Timișoarei notează că aceasta locuia împreună cu tatăl său și că amândoi au ajuns la spital cu plămânii grav afectați. Din păcate, starea lor de sănătate s-a degradat rapid. Sursa anterior citată mai notează că atât Lia Moise, cât și tatăl ei nu au fost vaccinați împotriva coronavirusului.

Petrică Moise s-a stins din viață la începutul lunii octombrie
Interpretul de muzică populară din Banat Petrică Moise a murit, sâmbătă seară, după ce s-a infectat cu SARS CoV-2. El nu se vaccinase împotriva COVID-19 şi se afla internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara de câteva zile.

Petrică Moise a murit sâmbătă seară, după ce s-a infectat cu COVID-19. El se afla de câteva zile internat în spital, unde medicii au încercat să-l salveze. Petrică Moise era nevaccinat împotriva virusului şi starea sa s-a agravat.

Petrică Moise a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi şi compozitori bănăţeni de muzică populară, iar muzică lui a depăşit graniţele Banatului şi ale ţării.