Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş informează că a fost deschisă o anchetă după ce o adolescentă în vârstă de 16 ani s-a stins din viață la școală, după ce i s-a făcut rău.

Tragedie în Argeș! O adolescentă de 16 ani a murit la școală. A fost deschisă o anchetă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş mai spune că a fost deschisă o anchetă în acest sens, pentru a stabili care a fost, de fapt, cauza decesului elevei. Autoritățile mai spun că medicii s-au deplasat imediat la fața locului și că efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, eleva în vârstă de 16 ani a intrat în stare de inconștiență.

„În ziua de 14 octombrie a.c., poliţiştii (…) au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o elevă a unei unităţi de învăţământ din Costeşti a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia”, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

A fost întocmit dosar pentru ucidere din culpă

Conform aceleiași surse, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, cauzele decesului urmând să fie stabilite în urma efectuării autopsiei.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, precizează IPJ Argeş.