Denise Rifai a vorbit pentru prima dată despre pasiunile şi plăcerile „nevinovate” pe care le are în timpul liber.

Deși are o viață activă, jurnalista spune că reușește să se deconecteze de la cea profesională cu ajutorul muzicii şi mult sport.

Denise Rifai a recunoscut că bijuteriile și parfumurile se numără printre plăcerile nevinovate ale sale. În plus, vedeta recunoaște că sportul face parte din viața sa. Dar, dincolo de acestea, vedeta de la Kanal D spune că este la curent cu tot ce ține de presă pentru că ochiul ei vigilent este mereu activ.

Denise Rifai a mai vorbit și despre emisiunile pe care le urmărește spunând că are câteva seriale şi filme pe Netflix şi HBO pe care nu le ratează dar şi podcast -uri interesante.

„Citesc presa, de pe mobil, laptop, tabletă, ce îmi e la îndemână. După cum vedeți, nimic nu scapă de ochiul meu vigilent. Ascult muzică, beau cafea, îmi dau întâlnire cu prietenii, alerg… Îmi face foarte bine să alerg, mi se limpezesc gândurile, se anulează tensiunea de orice fel… Sportul face parte din viața mea, e o constantă, cred că așa reușesc să îmi păstrez energia intactă”, a declarat Denise Rifai

 Denise Rifai a recunoscut că urmărește show-ul „Bravo, ai stil”

Pe lângă alte emisiuni care-i plac, Denise Rifai urmărește show-ul „Bravo, ai stil”, o ediţie specială unde mai multe vedete îşi arată talentul în ceea ce privește stilul vestimentar.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Urmăresc programe de știri, atât cele internaționale, cât și pe cele din România, în permanență, pentru a fi la curent cu toată informația care circulă despre ceea ce se întâmplă în lume, în politicul românesc, pe agenda publică. Asta face parte din jobul meu. Mai urmăresc cu plăcere reportajele de la Asta-i România! sau show-ul Bravo, ai stil!.Sunt și câteva seriale și filme de pe Netflix și de pe HBO care mă țin în fața televizorului”, a mai spus aceasta pentru sursa mai sus menționată.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Când jurnalista a fost întrebată care este punctul ei cel mai vulnerabil, aceasta a răspuns: „Familia este inima mea, dacă ai mei sunt fericiți, mulțumiți, și eu sunt OK, funcționez la parametri normali. Iar când spun familia mea, mă refer și la apropiați, la prietenii mei”, a declarat Denise Rifai pentru Unica.