A murit primarul

Cel mai longeviv primar din Maramureș a avut parte de un sfârșit extrem de dureros. Pop Gavril, primarul comunei Boiu Mare, din județul Maramureș, venise luni în Capitală, pentru a prezenta unele proiecte la Ministerul Dezvoltării. Nu a mai apucat să prezinte planurile sale, pentru că a murit din neatenție.

Acesta era alături de fiul lui. Au parcat mașina aproape de locul în care voiau să meargă, după care au vrut să traverseze. Din nefericire, Pop Gavril a fost agățat de un tramvai când încerca să ajungă de partea cealaltă a drumului și târât aproximativ 10 metri.

Fiul său a sunat imediat după ajutoare și la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare. Din nefericire, deși au făcut tot ce se putea pentru bărbat, nu l-au mai putut salva. A fost constatat decesul la scurt timp după desfășurarea tragicului eveniment la care nimeni nu se aștepta.

Anunțul trist al morții a fost făcut de unul dintre colegii săi, printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Toată lumea este șocată de cele întâmplate, fiind un accident extrem de grav. Familia nu a făcut declarații până acum, iar fiul el cel mai șocat, după ce tatăl a murit chiar sub ochii lui.

”Gavril Pop, primarul comunei Boiu Mare, Maramureș nu mai este printre noi! Rămas bun, domnule primar! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris pe facebook colegul său de breaslă Liviu Marian Pop.

A fost un primar iubit

Pop Gavril a fost cel mai longeviv primar al comunei Boiu Mare din Maramureș, după ce a stat la conducere mai multe mandate. Oamenii l-au iubit foarte mult și aveau de gând să îl mai țină în fruntea comunei mult timp, pentru că avea planuri mari pentru ea.

El urma să facă 65 de ani pe data de 5 noiembrie, dar, din nefericire, sfârșitul a venit mult prea devreme.