Cum reușește Diana Șoșoacă să intre în restaurante fără certificat verde?! Ei bine, fosta senatoare a dezvăluit cum se ”sustrage” de la restricțiile impuse de autorități în cadrul unui interviu.

Diana Șoșoacă susține că, după demiterea Guvernului Cîțu, starea de alertă nu mai este valabilă în România. Senatoarea a declarat că o posibilă prelungire ar trebui votată în Parlament.

Astfel, Diana Șoșoacă i-a îndemnat pe români să nu mai respecte restricțiile impuse de autorități în contextul actual.

Așa cum, de altfel, face și ea… În podcastul EVZ Play, Diana Șoșoacă a fost întrebată cum reușește să intre în restaurante, având în vedere faptul că certificatul verde a devenit obligatoriu și ea nu s-a imunizat. Ei bine, fosta senatoare a găsit un motiv ”plauzibil” pentru a lua masa în oraș.

”Mi s-a cerut într-un restaurant în Craiova pașaportul de vaccinare. Am scos Constituția României și am pus-o pe masă. Doamna chelneriță se uită, zice: ”Ce e aia?”, zic: Constituția României. Ea: ”Ce e aia?” Cam aceasta e problema de la vârf până jos. Noua HG nu a intrat în vigoare, atenție! (…) Restrângerea de drepturi și libertăți nu poate fi făcută de un guvern interimar. Cine nu știe drept constituțional să-și cumpere”a declarat politiciana în podcastul EVZ Play.

Diana Șoșoacă : ”Intrați unde vreți, cum vreți, s-a dus alerta!”

Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură depusă de PSD. Este cel mai mare vot cu care a fost demis un guvern în România. Parlamentarii PNL și UDMR au fost în sală, dar nu au votat.