Atac armat în SUA

Un atac armat a avut loc la un mall din Idaho, Boise, Statele Unite. Informațiile apărute despre victime sunt neclare, dar poliția a transmis că mai multe persoane au fost rănite în urma incidentului violent, printre care și un ofițer de poliție care a acționat la fața locului imediat ce oamenii au solicitat ajutor și scandalul a ajuns public.

Din fericire, aflăm din primele informații că acesta a fost externat din spital, deoarece rănile nu i-au pus viața în pericol și este într-o stare bună. Alte patru persoane au ajuns la spital după ce au fost rănite în urma schimbului de focuri, dar nu se știe exact care este starea acestora.

Cert este că două persoane au fost ucise de criminal. Echipajele de salvare au ajuns la timp la fața locului și au fost prompte, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime.

Agresorul a fost rănit grav

Agresorul a fost un bărbat care este și el grav rănit în acest moment. În urma schimbului de focuri cu poliția, acesta a fost împușcat, după care transferat de urgență la spital. Este în stare gravă și medicii nu îi dau pre multe șanse de supraviețuire.

„A avut loc un schimb de focuri de armă care a avut loc la scurt timp după aceea, care a dus la rănirea unui ofițer, precum și la arestarea suspectului”, a spus șeful poliției din Boise, Ryan Lee.

Primarul a ținut să le mulțumească angajaților din mall care le-au oferit protecție persoanelor de acolo și au avut grijă de răniți, precizând că au reacționat cum trebuie și au evitat o tragedie mult mai mare.