Zodia Berbec

Este timpul să aveţi mai multă grijă de voi în luna noiembrie, dragi Berbeci. Ocupați-vă mai mult de persoana voastră, nu vă mai ignorați doar ca să îi faceți pe alții să se simtă bine, pentru că nu e nimic mai important decât liniștea interioară.

Vezi și: Zodii care vor rămâne singure în luna noiembrie. Relația lor ajunge la sfârșit

Zodia Taur

Din punct de vedere emoţional, s-ar putea să aveţi parte de câteva schimbări în noiembrie 2021. S-ar putea să cunoașteți o persoană specială care să vă dea gândurile peste cap și să vă facă să simțiți că nimic nu a mers bine până acum, în lipsa ei.

Zodia Gemeni

Ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Până acum ai fost ceva mai delăsător decât ar trebui, dar se pare că ai mai multă energie decât de obicei și multă poftă de muncă.

Zodia Rac

Fiți curajoși și acceptați orice provocare vă iese în cale. Poate fi șansa vieții voastre și nu merită să o ratați. S-ar putea să fiţi recompensaţi pentru efortul depus din ultima vreme, așa că îndrăzniți.

Zodia Leu

Relațiile au mari șanse să se îmbunătățească în luna noiembrie. Dacă vă aflați într-o relație de mult timp, s-ar putea să vedeți cum lucrurile evoluează în bine. Veți avea parte numai de satisfacții din toate punctele de vedere.

Zodia Fecioară

Stai extraordinar pe toate planurile și așa te-ai obișnuit de ceva vreme, să excelezi în orice domeniu. Îți merge foarte bine încă de la începutul anului și ar fi chiar păcat să se strice totul chiar acum.

Zodia Balanță

De ceva timp nu ai mai avut timp să te gândești la ce vrei să faci cu viața ta, pentru că te-ai axat mai mult pe muncă și pe binele celorlalți. Ia o pauză de la tot şi pune-te pe primul plan, gândește-te la ce vrei să faci cu viața ta.

Zodia Scorpion

Îţi faci planuri de vacanţă, deşi nu este deloc un moment potrivit. Nu prea aveți multe opțiuni având în vedere situația pandemică, dar nici nu dispuneți de finanțele necesare unei excursii așa cum trebuie.

Zodia Săgetător

Luna aceasta vreți să luați decizii importante în ceea ce privește relația în care sunteți implicat. Aveţi curajul necesar de a discuta cu persoana iubită despre relaţia voastră amoroasă, care de ceva timp lasă de dorit și nu vă mai aduce nicio satisfacție.

Zodia Capricorn

Eşti pe val în ceea ce priveşte partea financiară. Primeşti bani de peste tot, dar trebuie să vezi cum îi investești, astfel încât să te alegi cu ceva, nu să pierzi tot ce ai adunat într-un timp atât de lung.

Zodia Vărsător

Dacă ultima perioadă a fost mai dificilă pentru voi şi v-aţi simţit uşor stresaţi, extenuaţi, luna noiembrie va fi una foarte bună. Vă veți liniști și veți trece peste toate mai ușor decât vă imaginați.

Zodia Pești

Peștii au ocazia să facă ordine în viața sentimentală în luna noiembrie. Nu mai stați acolo unde nu vă simțiți bine și nu mai încercați să reparați lucrurile întruna, pentru că nu se mai poate.