Planul lui Klaus Iohannis a fost dezvăluit. Ce vrea să le facă celor de la PSD. Vom ajunge practic în acelaşi punct în care eram în 2012.

Aceste dezvăluiri aparțin celor de la USR, care prin vocea vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor au venit cu acuzații zdrobitoare împotriva președintelui României.

S-a aflat planul lui Iohannis. Ce vrea să le facă președintele celor de la PSD a spus clar vicepreşedintele Camerei Deputaţilor din partea USR, Cristina Prună. Ea a susținut că devine din ce în ce mai evident că miza actualei crize politic a fost scoaterea USR de la guvernare şi refacerea USL. Cu toate acestea, Prună este de părere că șeful statului urmărește refacerea alianței PNL cu PSD, din 2012.

Devine din ce în ce mai clar că miza actualei crize politice a fost scoaterea USR de la guvernare și formarea USL 2.0.

Avem un președinte jucător care joacă pe muzica pusă de PSD în timp ce țara e cufundată în haos. Ajungem practic în același punct în care eram în 2012. Cu PSD și PNL la butoane!”, a scris Cristina Prună pe pagina sa de Facebook.

Ea a susținut că poate ar fi trebuit să se uite mai atent la eticheta gecii roșii purtată de președinte atunci când s-a alăturat mulțimii revoltate la protestele pro-justiție din 2017.

„Pe ea scria “made la PSD”! Atunci a reușit să o mascheze bine, dar acum ne-am lămurit.

USR a deranjat pentru că începuse să schimbe de la guvernare status quo-ul existent de zeci de ani.

Camarilele de partid înșurubate bine prin diferite consilii de administrație sunt fericite. Aspecte care se doreau ținute secrete de ochii românilor vor fi ținute departe de ochii opiniei publice. Va fi aceeași concordie ca atunci când Ion Iliescu spunea că avem nevoie de liniște”, a continuat Prună.

Prună: E nevoie de liniște ca să se sifoneze relaxat banii publici
În opinia sa, se USR nu este nevoie acum, pentru că ar fi fost singura forță politică ce a cerut criterii clare pentru alocarea fondurilor publice prin PNDL3 și claritate și transparență în numirile din justiție.

„E nevoie de liniște ca să se sifoneze relaxat banii publici.USR nu a generat nicio criză. Atât cât am fost la guvernare am pus pe primul loc mai binele românilor, nu orgoliul unuia sau al altuia. Pentru asta se dorește ”pedepsirea” noastră prin excluderea de la guvernare.

Iar pentru cei care fac jocurile zilele acestea am un mesaj: nu pe noi ne pedepsiți, ci România și românii, care sunt condamnați să rămână din nou prinși în guvernarea celor două forțe politice care au dominat România în ultimii 30 ani. Știm cu toții cu ce rezultate.

PSD mai primește încă o șansă, încă o tură. Însă, nu renunțăm! Și cu sprijinul românilor am încredere că vom reuși să schimbăm pe viitor fața României, pentru că așa nu se mai poate!”, a punctat reprezentantul USR.