VIDEO! Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Avea zeci de icoane! „Casa fără pisici este pustie! Mă sperie bătrânețea și mă rog să nu îmi ia Dumnezeu mințile!”

Imagini inedite au fost prezentate de TVR 1. Petrică Mîțu Stoian a fost surprins în cel mai sincer interviu unde vorbea despre cele mai arzătoare dorințe ale lui.

Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Totodată, marele artist îi lăsase pe telespectatori să vadă cum arată casa lui și cum trăiește.

VIDEO! Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Avea zeci de icoane! „Casa fără pisici este pustie! Mă sperie bătrânețea și mă rog să nu îmi ia Dumnezeu mințile!”

”Am avut de toate în viață, de la tristețe, la amărăciune, la bucurii. Iubesc aglomerația. Painul este instrumentul care îți reglează puțin auzul. Dacă nu te-ai născut tu el te poate face stabil pe ton. Ajungând la 55 de ani sunt mulțumit că Dumnezeu mă ține sănătos. Încă mă rog la el să mă îmbătrânească frumos și să nu îmi ia mințile.

Când m-am născut, m-am născut Petrică Mîțu. Am un mâț în casă. Casa fără pisici este pustie. Lumea nu știe multe, trebuie să descopere singură. Nu poți să le dai pe tavă, să spui tot. Atunci esști urmărit de public când nu spui tot ce faci. Nu mă sperie nimic. Dar mă sperie bătrânețea. Am impresia că nu am copilărit cât a trebuit.

Viața e ca o cană, dacă e goală trebuie umplută, dacă este plină, trebuie savurată”, declara Petrică Mîțu Stoian, într-un interviu pentru TVR 1.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, pe 6 noiembriePetrică Mîțu Stoian avea 61 de ani și se afla în tratament post-Covid, însă sâmbătă s-a simțit rău și a ajuns din nou la spital, în Reșița. Din cauza stării sale, interpretul a fost dus direct la Terapie Intensivă.

Sâmbătă seara, medicii au constatat decesul. Moartea artistului ar fi fost provocată de complicațiile aferente bolii COVID-19. Cântărețul avea Bronho-penumonie și era și sub tratament anti-coagulant.

Petrică Mîțu Stoian era originar din zona Plaiului Cloșanilor, județul Mehedinți., la Spitalul din Reșița, unde fusese internat. Artistul se recupera după ce se vindecase de Covid-19.