Luna decembrie va aduce turbulențe în viața unor zodii și le va cam da lumea peste cap. Astrele anunță o perioadă problematică atât în plan personal, sentimental, cât și în carieră.

Nu vor fi situații limită, dar unii nativi vor avea parte de multă dramă în ultima lună din acest an.

Zodii ghinioniste în decembrie 2021

Cele patru zodii de care se vor ține ghinioanele scai în decembrie 2021 sunt: Berbec, Rac, Capricorn și Vărsător.

Berbec – zodie ghinionistă în decembrie 2021. Vești proaste pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului. În luna decembrie nimic nu le va ieși așa cum și-au propus. Cei care și-au făcut planuri să-și petreacă sărbătorile cu grupul de prieteni, sunt sfătuiți să fie cu băgare de seamă pentru că ar putea avea parte de neplăceri. Partea bună este că nimic nu durează o veșnicie, nici măcar răul, astfel încât Berbecii vor ști ce e de făcut ca să-și restabilească echilibrul interior.

Te-ar putea interesa și: Top 3 zodii pentru care se întoarce roata în luna decembrie 2021. Schimbări majore în bine

Rac – zodie ghinionistă în decembrie 2021. Pentru Raci, decembrie va fi o lună foarte aglomerată. Fiecare dintre cei din jurul lor îi va solicita într-un fel sau altul, și de aceea vor avea tendința să se neglijeze. Racii sunt foarte sensibili, iar o perioadă încărcată cu tot felul de sarcini (cum este luna decembrie), își poate pune serios amprenta asupra stării lor interioare care în general este armonioasă.

Capricorn – zodie ghinionistă în decembrie 2021

Dacă ești născut sub semnul zodiacal al Capricornului, așteaptă-te să ai parte de un decembrie zgomotos. Acești nativi vor fi puși pe harță în ultima zi de an, vor avea o stare de nervi care nu le este specifică și de care vor scăpa foarte greu. Sfatul astrelor pentru acești Capricorni este să se calmeze și să încerce să se bucure de sărbători, pentru că numai astfel vor fi atinși de magia Crăciunului.

Vărsător – zodie ghinionistă în decembrie 2021. Unii dintre nativii zodiei Vărsător vor trece printr-o despărțire dureroasă chiar în ultima lună din an. Cei care sunt în relații toxice sau parteneriate care par că nu duc niciunde, își vor face curaj și vor tranșa lucrurile chiar înainte de noul an. Astrele îi încurajează să fie sinceri cu ei și să nu țină cont de data din calendar atunci când în joc este fericirea lor.