Alin a lansat de Ziua Naţională o piesă în amintirea mentorului său. Şi Constantin Enceanu a promis un cântec în memoria artistului din Mehedinţi.

Petrică Mîţu Stoian nu a avut copii, dar a luat sub aripa lui protectoare un tânăr extrem de talentat, pe Alin Gabriel Matei. Cei doi s-au bucurat de o relație foarte apropiată, iar interpretul de muzică populară nu i-a fost doar mentor, ci i-a fost ca un tată.

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian a lansat o piesă în amintirea mentorului său.  Alin Gabriel Matei, băiatul pe care Petrică Mîțu Stoian l-a inspirat și ajutat în ultimii ani, i-a dedicat o piesă celui care i-a fost mentor. Regretatul artist s-a stins din viață pe 6 noiembrie, în urma unui șoc septic.

Tânărul artist a lansat o piesă cu un videoclip în care a atașat multe imagini cu regretatul cântăreț. Melodia se numește ”E pustie pădurea fără glas de Turturea” și a fost lansată pe 30 noiembrie.

”Am crezut pana in ultima secunda ca va scapa! Chiar daca era intubat, in adancul sufletului meu am sperat ca va scapa! M-am rugat pentru el atunci, am rugat si preotii apropiati sa se roage, dar a fost prea tarziu. Cand am aflat ca a murit, am avut o durere cum n-am mai simtit pana acum. Nu este usor sa-ti pierzi unul dintre parinti. Chiar vorbeam la inmormantare cu colegii: inainte eram baiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am ramas al nimanui.”, marturiseste Alin.

Alin suferă enorm după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrica Mitu Stoian l-a indragit pe tanarul cantaret Alin Gabriel Matei inca de cand l-a cunoscut, in urma cu mai multi ani, la un festival. Relatia lor s-a transformat intr-una de ”tata-fiu”, dupa cum chiar regretatul Mîțu mărturisea, iar Alin îi datoreaza succesul pe care l-a dobandit: cand il invitau producatorii la emisiuni, dumnealui le spunea ”vin dar doar cu copilul meu! Fără el eu nu vin”. Mi-a deschis foarte multe usi! Mereu îmi spunea: e mândru nenea de tine! Așa îmi spunea, nenea, nană, așa ne alintam” marturiseste Alin.