Începutul anului 2022 părea unul prost pentru fostul șef al Partidului Social Democrat (PSD) având în vedere că acesta s-a despărțit de iubita sa,

Irina Tănase, însă lucrurile s-au schimbat rapid după ce judecătorii au luat o decizie la care nimeni nu se aștepta.

Victorie uriașă pentru Liviu Dragnea! Nu mai avea nicio speranță. Este răsturnare totală de situație

Mai precis, este vorba despre dosarul Tel Drum și despre raportul OLAF care a dus, de fapt, la apariția dosarului. Așadar, rejudecarea procesului de la Tribunalul Uniunii Europene a fost câștigată de Liviu Dragnea la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

„Decizia CJUE anulează Ordonanța Tribunalului Uniunii Europene din 12 mai 2020, Dragnea/ Comisia în măsura în care, prin această ordonanță, Tribunalul a respins ca inadmisibilă acțiunea formulată de domnul Liviu Dragnea în anularea scrisorii din partea Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) din 1 octombrie 2018, în măsura în care, prin această scrisoare, OLAF i-a refuzat să îi acorde acces la documentele solicitate în scrisoarea sa din 22 august 2018”, se arată în decizia CJUE.

Amintim că în anul 2018, Direcția Națională Anticorupție (DNA) l-a pus pe fostul lider al social-democraților sub urmărire penală pentru constituirea unui grup infracțional organizat în dosarul Tel Drum.

Acest dosar a fost bazat pe raportul OLAF și nu a fost finalizat până în prezent cu o trimitere în judecată.

Liviu Dragnea a trecut peste despărțirea de Irina Tănase

Într-un interviu acordat recent, Codrin Ștefănescu a vorbit despre schimbările din viața prietenului său, Liviu Dragnea, odată cu despărțirea de Irina Tănase. De menționat este faptul că a trecut o lună deja de când cei doi parteneri au rupt legătura.

Astfel, Codrin Ștefănescu, mâna sa dreaptă, este de părere că fostul lider PSD se concentrează pe carieră și a dat uitării ceea ce s-a întâmplat. El a subliniat faptul că relația dintre el și Irina Tănase este un capitol închis, iar momentul a fost depășit de atunci de când a luat decizia de a o părăsi.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.