Andra este în culmea fericirii! Soția lui Cătălin Măruță a făcut marele anunț. Smiley a reacționat imediat

Bucurie mare pentru fanii artistei! Andra este în culmea fericirii și a făcut acum marele anunț.

Soția lui Cătălin Măruță a stârnit imediat reacții, inclusiv din partea lui Smiley.

Prima lună a noului an vine la pachet cu o mulțime de vești bune din partea cântăreței. Se pare că lucrurile merg strună pe plan profesional. iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla în curând, scrie enews24.ro.

Dincolo de cariera ei de succes din televiziune, artista îi bucură încă pe admiratorii ei cu melodii frumoase. Urmează să lanseze un videoclip nou, spre marea bucurie a celor care își doreau să asculte și piese proaspete din partea ei.

“O poveste în versuri, pe note muzicale. Un scenariu care să vă poarte într-o altă lume. Asta urmează: un nou videoclip pentru voi. Sunt atât de fericită că pot să vi-l ofer! În curând, vă arăt ținute de la filmări!”, este mesajul postat de Andra, pe contul ei de Instagram.

Secretul succesului ei, dincolo de talentul excepțional, este parteneriatul cu tatăl ei. Se pare că acesta i-a fost manager încă de când artista avea o vârstă fragedă.

Cum este trecuta Andra in telefonul lui Catalin Maruta

Relatia dintre Andra si Catalin Maruta a tinut mereu prima pagina a ziarelor din Romania! Sunt considerati un model de familie, iar fanii lor vor sa fie la curent cu tot ce se intampla departe de lumina reflectoarelor! Celebrul cuplu se mandreste cu copiii lor, David si Eva, si au o casnicie fericita.

Au demonstrat ca au simtul umorului, avand in vedere cum o are trecuta Catalin pe Andra in telefon. Ei bine, nu este niciun alint sau ceva siropos.

Intr-un video postat de Eva, fetita ii cere lui Catalin Maruta telefonul pentru a-si suna mama. In acel moment, toata lumea a putut sa vada cum o are trecuta pe sotia lui in agenda telefonului.

Prezentatorul de la Pro TV a trecut-o pe sotia lui “Andra sau alti 2”, o denumire care cel mai probabil face referire la faptul ca de pe acest numar poate fi apela si de copiii lor.