România este în doliu! O celebră poetă ne-a părăsit la 90 de aniSchimbare majoră pentru Oana Zăvoranu în 2022. Unde se mută actrița cu soțul ei

Oana Zăvoranu are planuri mari pentru acest an. Actrița și soțul ei își propun să părăsească România și lucrează deja în această direcție.

De când l-a cunoscut pe Alex, Oana a rărit aparițiile la televizor. Este împlinită cu relația pe care o are, se ocupă de afacerea cu clinica și trăiește așa cum și-a dorit.

Unde se mută Oana Zăvoranu cu soțul ei

Oana a dezvăluit că visul ei este să locuiască în SUA. Se gândește de câțiva ani la treaba asta, dar în 2022, totul este pe cale să se concretizeze. Oana vrea să-și cumpere o casă în America și să locuiască, deci, în tara tuturor posibilităților. Pentru fanii ei, Oana are o veste bună: nu va părăsi definitiv România, însă trebuie neapărat să-și împlinească visul de a se muta în State.

Actrița a spus că de la începutul anului și-a făcut o listă cu soțul ei în care au notat ce își doresc să se întâmple. Cum nimic nu vine de la sine, cei doi fac demersurile pentru a-și cumpăra o casă în America.

Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo, și aici. Am scăpat de oamenii toxici care nu vor să evolueze. (…) Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la nivelul meu, eu mă opresc. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își doresc copii

Actrița și soțul ei își doresc să devină părinți. În toamna anului trecut, Oana spunea că este pregătită să devină mamă și că și-ar dori pentru copilul ei să aibă cetățenie americană. Și soțul ei își dorește ca familia să se mărească. Oana și Alex sunt împreună de câțiva ani și se înțeleg foarte bine.

Actrița a spus, nu de puține ori, că soțul ei o completează. Ea a recunoscut că la început nu credea că relația cu Alex va fi una de durată, dar că s-a dovedit că sunt suflete pereche.