Fiul Andreei Mantea a fost bătut la școală. Ce măsuri a luat vedeta

Andreea Mantea este o mamă exemplu care ar face orice pentru binele copilului ei. Vedeta a povestit recent câteva episoade în care fiul ei s-a întors de la școală vânăt, după ce a fost bătut de către colegii de clasă. Nu este ușor pentru un părinte să-și vadă copilul băut.

Toate astea se întâmplau pentru că David le apăra pe colegele lui atunci când acestea erau trase de codițe de către ceilalți băieți.

Fiul Andreei Mantea a fost bătut la școală

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Te ascult, Andreea Mantea a vorbit despre problemele pe care fiul ei le-a avut la școală, din cauza colegilor de clasă. David a fost victima a ceea ce în zilele noastre se cheamă bullying.

Venea acasă vânăt, murdar, mâzgâlit cu pixul, lăsând-o pe mama sa perplexă. Andreea nu înțelegea ce i se întâmplă. Toate până într-o zi când vedeta a fost sunată de la școală și anunțată că David a bătut patru băieți.

Vreo 2 săptămâni tot venea vânăt acasă, pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. Era negru, l-am filmat de fiecare dată. (…) M-am dus la școală, m-am supărat foarte tare. L-am băgat la kickboxing să învețe să se apere dacă e cazul. A venit și cu ochiul scos aproape. Sunt școli și școli, elevi și elevi, profesoare și profesoare care dorm în timpul orei, a povestit Andreea Mantea.

În cele din urmă vedeta a fost nevoită să retragă pe fiul ei de la școala respectivă, deși anterior a făcut tot ce a putut pentru ca el să poată conviețui cu acei colegi și să nu fugă de probleme. Andreea Mantea este îngrijorată când se gândește la prietenii pe care fiul ei și-i va alege, dat fiind că este atât de sensibil și suferă din orice.

Andreea Mantea despre relația cu fiul ei: Am intrat foarte mult în viața lui

În podcastul Ilincăi Vandici, Andreea Mantea a mărturisit că fiul ei nu a avut un alt exemplu în viață, până acum, în afară de ea, și că i-a arătat toate fețele pentru a înțelege cum sunt oamenii. El a învățat să aleagă binele din orice și știe și când să accepte o situație pe care nu o poate schimba.

Am intrat foarte mult în viața lui. N-a avut un alt exemplu mai puternic și am fost și omul bun și omul rău, și omul blând și omul nebun, le-a văzut pe toate, a mai spus Andreea Mantea.

Fiul Andreei Mantea a împlinit șase ani și deja și-a făcut debutul în actorie, având un rol într-un serial de comedie numit Strada Speranței.