George Simion a dat vestea cu Ilinca în brațe! A ales să se afle de la el. Toți l-au felicitat

Este vestea serii despre George Simion, liderul AUR, după ce acesta a făcut un anunț important în cursul serii de miercuri. A ales să se afle de la el. Fanii l-au felicitat îndelung în urma mesajului său.

Pentru George Simion, ziua de 21 septembrie este o zi specială, de ținut minte.

Astfel, miercuri este ziua liderului AUR, care le-a transmis fanilor săi un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook.

Acesta a postat o fotografie alături de soția sa, Ilinca, împreună cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au transmis La Mulți Ani.

„Am mai crescut un an! Sper ca la anul să fim trei și să avem o Țară normală. Vă iubesc pe toți, mulțumesc de urări!”, a transmis George Simion, care astăzi a împlinit 36 de ani, fiind născut pe 21 septembrie 1986.

Este Ilinca însărcinată?

Mai mult, în mesajul său, a și anunțat că anul viitor pe vremea aceasta speră să fie trei suflete în familia sa. Tot el mai spune că își dorește o țară normală.

Cine este George Simion?

George Simion, pe numele întreg George Nicolae Simion, s-a născut în data de 21 septembrie 1986, în

Focșani, județul Vrancea. În prezent este stabilit în București și a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București în 2005, urmând ulterior cursurile Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București”. El este președintele partidului AUR.

În perioada 2008-2010 a urmat cursurile pentru masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea „Crimele comunismului”.

În cadrul unui interviu, liderul AUR a dezvăluit că provine dintr-o familie modestă, cu părinți simpli și că copilăria lui a fost una cu multe minusuri, din cauza situației financiare.

„Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpăd, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a spus George Simion.

Simion și-a făcut publică și diploma de BAC

Liderul AUR a publicat recent și diploma sa de BAC, față-verso, transmițând un mesaj celor care nu l-au

crezut că a terminat renumitul liceu din București. Mai mult, el a amenințat că va face publice și diplomele de la facultate și de la masterul terminat la Iași.

„Incredibil sau nu, zilele astea unii s-au mirat că am făcut unul dintre cele mai bune licee din Țară. Oare

cum vor reacționa la Facultate și Masterat?”, a transmis Simion pe pagina sa de Facebook la postarea care a strâns deja zeci de mii de like-uri în care arată ce liceu a absolvit.

Mai mult, în comentarii, el a a publicat o fotografie și cu mediile obținute, adăugând că lasă deontologii să calculeze media sa, formată doar din note de 9 și 10.