Hoții care i-au spart casa lui Tzancă Uraganu au fost reținuți. Ce se întâmplă în aceste momente cu tâlharii

În urmă cu doar o zi Tzancă Uraganu anunța pe rețelele de socializare că hoții i-au spart apartamentul din Pipera. Manelistul, foarte revoltat, a povestit totul în mediul online și a susținut că cei care vor îl ajută si îi găsească pe tâlhari vor fi recompensați cu suma de 10.000 de euro.

După ce adat zvon în toată țara, acum se pare că cei care i-au produs pagube materiale cântărețului, au fost reținuți.

Ieri Tzancă Uraganu s-a afișat în mediul online destul de nervos și asta pentru că hoții i-au spart apartamentul din Pipera. Din fericire pentru el.

Tâlharii nu au făcut pagube materiale prea mari, pentru că manelistul își ține pe card. El a menționat că au reușit să fure câteva lucrur, însă susține că nu este nimic important și că nu îl interesează.

Hoții care i-au spart casa lui Tzancă Uraganu au fost reținuți

După ce ieri a anunțat că apartamentul lui din Pipera a fost spart de către hoți, Tzancă Uraganu a supus că cei care vor ajuta la prinderea lor, vor fi recompensați cu suma de 10.000 de euro. Ei bine, iată că la nici la 24 de ore după ce a făcut anunțul, tâlharii au fost reținuți, conform surselor noastre. E pare că hoții se află la secția de poliție și dau declarații. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare.

Apartamentul lui Tzancă Uraganu a fost spart

Ieri, hoții i-au călcat pragul lui Tzancă Uraganu. Manelistul a povestit ce s-a întâmplat în mediul online și a susținut că oferă o recompensă de 10.000 de euro celor care ajută la prinderea lor. El spune că au fost 4 hoți care nu au reușit să pună mâna pe cine știe din apartamentul lui, deoarece banii îi ține pe card.

”Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă…Ați spart apartamnetul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card.

Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ași luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu orea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează.”, a declarat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.