Schimbare majoră la Antena 3! Decizia este finală

Antena 3 este unul dintre cele mai cunoscute posturi TV din România. Se bucură de un public numeros și divers și are o activitate vastă de ani buni.

Se pare că acum va trece prin schimbări importante, menite să aducă și mai mult succes postului.

Se schimbă Antena 3

Postul Antena 3 este unul dintre cele mai de succes, care din această toamnă se rebranduiește și vine cu surprize uimitoare pentru fani.

Postul familiei Voiculescu are planuri mari și în curând ne vom putea bucura din plin de ele.

Antena 3 este deja renumită pentru colaborarea cu CNN de mai bine de 11 ani, motiv pentru care cei care dețin postul TV au decis să facă o schimbare importantă.

Luni, la Palatul Regal din București, a avut loc semnarea parteneriatului exclusiv între Antena 3 și CNN, care promite surprize noi pentru fanii postului.

Mai exact, astăzi, 27 septembrie, postul de televiziune va deveni în mod oficial Antena3 CNN. Se schimbă atât denumirea, cât și formatul, grila, întreaga identitate vizuală.

Modernizare la Antena3

Angajații postului, redactori, reporteri, au participat la traininguri speciale de pregătire conduse de reprezentanții rețelei de televiziune din Statele Unite ale Americii. Aceștia s-au pregătit intens pentru ceea ce va urma și promit că vor da tot ce au mai bun.

Mai mult, au fost făcute și schimbări în ceea ce privește decorul. Fostele studiouri au fost complet demontate și altele noi vor sta acum la dispoziția specialiștilor. Deși schimbarea urma să aibă loc pe 17 Septembrie, a fost nevoie de mai multe zile de muncă pentru ca totul să iasă așa cum trebuie.

Antena 3 nu este singurul post de știri din România care își pune în denumire un brand internațional de știri, dar promite surprize mari pentru fani.