Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Ce s-a întâmplat în culise, după ce s-au aflat finaliștii. Ce au surprins camerele

Chefii și concurenții au avut parte de o surpriză uriașă din partea Ginei Pistol, după ce s-au aflat finaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite. Hai să vezi cu ce veste importantă a venit prezentatoarea TV înainte de Marea Finală.

În ediția de miercuri, 30 noiembrie 2022, telespectatorii au aflat cine sunt cei trei finaliști ai sezonului 10 Chefi la cuțite.

Așadar, cei trei concurenți care se vor lupta pentru premiul în valoare de 30.000 de euro sunt Florica Boboi, Adrian Stroe și Raluca Todea.

La scurt timp de la anunțul finaliștilor, Gina Pistol a luat pe toată lumea prin surprindere cu o veste neașteptată. Camerele de filmat au surprins reacțiile tuturor din platou atunci când prezentatoarea TV a venit cu noi detalii despre Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite.

Mai mult decât atât, discuțiile dintre jurați și concurenții lor nu au fost trecute cu vederea. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au încercat să își încurajeze finaliștii așa cum au putut mai bine.

Cu ce surpriză a revenit Gina Pistol în platou, după aflarea finaliștilor sezonului 10 Chefi la cuțite

Gina Pistol nu s-a mai putut abține și i-a invitat pe toți concurenții care au făcut parte din sezonul 10 Chefi la cuțite în platoul emisiunii. Finaliștii s-au bucurat să își revadă colegii de la începutul battle-urilor.

Oxi și Titus i-au atras atenția prezentatoarei TV cu faptul că s-au legat de mâini. Concurenta a ținut să evidențieze că dacă o să ajute pe cineva în Marea Finală a show-ului culinar o va face alături de prietenul său, nu singură.

„Sezonul 10 a fost cu bune și cu rele. Momentele grele fac parte din succesul fiecărui sezon, și momentele frumoase la fel. (…) Și acum sunteți în fața ultimului obstacol, urmează ultima pledoarie pentru titlu și marele premiu”, a mai spus Gina Pistol înainte de a le da o veste neașteptată concurenților și chefilor.

„Aoleu, ce o fi aia?”, a întrebat chef Cătălin Scărlătescu când a văzut-o pe Gina Pistol cu o ramă în mână.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că premiul pe care îl va primi unul dintre chefi este o diplomă cu un mesaj de-a dreptul emoționant, în locul statuii. Aceasta a mărturisit cu lacrimi în ochi că nu poate să citească rândurile de pe foaie, fiind copleșită de emoții.

„Citiți voi, că eu nu pot! E prea frumos scris. Hai să văd dacă reziști”, a spus ea.

„Diploma este foarte frumoasă, așa la sentiment”, a menționat chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite
Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!