Mădălin Voicu rupe tăcerea despre Fulgy: „Tatăl lui este…”

Mădălin Voicu, violonist și dirijor celebru, a avut o replică elegantă pentru Fulgy, după ce fiul Clejanilor l-a denigrat, recent, prin intermediul unui live pe Instagram.

Artistul, care s-a autointitulat “șeful țiganilor”, a precizat că nu poate intra într-un conflict verbal cu o persoană “bolnavă”, mai ales că tatăl tânărului, Ioniță Manole, și-a cerut, deja, scuze în numele fiului său

În urmă cu doar câteva zile, Fulgy a avut o nouă izbucnire pe o rețea de socializare. De data aceasta, Mădălin Voicu a fost ținta atacurilor fiului Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Te fac de comandă. Și muzical și pe talent, bani și ce vrei tu”
Tânărul i-a adresat cuvinte jignitoare artistului, după ce acesta a vorbit în diverse emisiuni despre declarațiile cel puțin ciudate ale fiului celebrilor lăutari.

“Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical și pe talent, bani și ce vrei tu”, a fost doar o parte din replica lui Fulgy.

Față de alte persoane, cunoscutul violonist și dirijor nu i-a răspuns cu aceeași monedă lui Fulgy, limitându-se să declare doar că îi este milă de el și că îi este frică de ce va ajunge tânărul în viitorul apropiat, dacă nu va primi tratamentul corespunzător. Totodată, artistul a dezvăluit că a fost sunat de Ioniță de la Clejani, care și-a cerut scuze în numele fiului său.

“Primii vinovați sunt părinții. Fulgy este o persoană bolnavă. Medicii trebuie să-i ofere tratamentul adecvat. Nu am simțit niciun fel de revoltă față de ce a spus despre mine. Am fost, totuși, un pic mirat, pentru că aici este vorba și de etnie, eu sunt cunoscut ca «șeful țiganilor», dar asta este.

Îmi este frică de ce va ajunge să facă peste un an, doi dacă va fi lăsat, în continuare, în pace. Mi-e milă de el, dar și de părinții lui. Nu-i poți răspunde cu aceeași monedă unui om bolnav. Tatăl lui m-a sunat, și-a cerut scuze în numele lui. Nu doar el, ci și alte persoane”, a declarat Mădălin Voicu pentru CANCAN.RO.