Rodica a murit la 45 de ani din cauza unui șofer beat. Femeia avea doi copii și era medic: ”Nu pot să cred”

O altă tragedie a cutremurat România, după ce Rodica a murit la vârsta de 45 de ani din cauza unui șofer beat. Accidentul s-a petrecut în localitatea Vama din județul Satu Mare. Femeia avea doi copii și era un medic apreciat de oamenii din jurul ei.

Rodica Pal s-a stins din viață în urmă cu o zi, când un șofer beat a vrut să depășească o coloană întreagă de mașini. Accidentul s-a produs pe DN79, în

localitatea Vama din județul Satu Mare. Mașinile celor doi au intrat în coliziune, însă Rodica nu a mai reușit să scape cu viață. Femeia avea doi copii și era medic, astfel că a lăsat multă tristețe în urma ei și o familie îndurerată.

Rodica a murit la 45 de ani într-un accident rutier cu un șofer beat

Accidentul tragic din Vama, județul Satu Mare, i-a adus sfârșitul Rodicăi Pal, un medic foarte apreciat de oamenii din jurul ei. Femeia a ieșit de pe podețul de

acces al unei case mergând înapoi, însă fără să se asigure. Imediat după, mașina șoferului beat a intrat în coliziune cu autoturismul ei, iar astfel s-a produs o adevărată tragedie.

Femeia avea doi copii și a lăsat în urmă un soț și o familie îndurerată. Apropiații și prietenii au transmis mesaje dureroase pe rețelele de socializare, acolo unde l-au susținut moral și pe Mircea, tatăl copiilor femeii.

”Drum lin spre ceruri, Rodica draga! Viata e prea nedreapta. Mircea iti doresc din suflet multa putere,fii tare pentru copilasii vostri”, Drum lin spre cer,

suflet bun! Ai plecat prea repede dintre noi și ai lăsat un gol imens. Putere copilașilor și soțului în aceasta grea încercare! Dumnezeu sa o ierte și sa o odihnească în pace!”, sunt foar două dintre mesajele pe care oamenii le-au transmis.

Șoferul beat are 35 de ani
Șoferul care a produs accidentul a scăpat cu viață. Are vârsta de 35 de ani și era beat atunci când a intrat în coliziune cu mașina femeii. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar astfel a rezultat o alcoolemie de 1,11 mg/l în aerul expirat.

Ulterior, șoferul a fost dus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oas, pentru prelevarea probelor biologice, astfel încât alcoolemia să fie stabilită exact. Bărbatul urmeză să fie cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.