Un actor celebru și-a anunțat retragerea! A fost diagnosticat cu o boală cruntă

NUnul dintre cei mai iubiți actori din lume trece prin clipe de groază în acest moment. Maestrul filmului a fost nevoit să se retragă din lumea actoricească mult prea devreme, după ce a fost diagnosticat cu o boală extrem De grea, ce nu îi mai permite să performeze.

Bruce Willis se retrage din actorie

Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Putem vorbi deja despre el la trecut, pentru că acesta și-a anunțat retragerea din domeniul care l-a consacrat.

Astfel, de acum, nu îl vom mai vedea pe actor în proiecții noi, ci ne putem bucura de evoluția sa din alte filme de până acum.

Anuntul a fost făcut chiar de către una dintre fiicele sale, Rumer, printr-o postare pe contul verificat de Instagram. Aceasta a precizat că familia trece prin momente grele acum, dar va rămâne unită și va reuși să depășească și această încercare.

În mesaj, Rumer a precizat că tatăl ei a fost diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează Abilitățile cognitive, în special vorbirea, motiv pentru care nu își mai poate continua activitatea actoricească. După ce a analizat bine situația și a discutat cu medicii, actorul a luat decizia radicală.

”Pentru susținătorii incredibili ai lui Bruce, am vrut, ca o familie, să anunțăm că iubitul nostru Bruce are niște probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Drept rezultat al acestui diagnostic, după o perioadă de gândire, Bruce a decis să se retragă din cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a fost mesajul de pe rețelele de socializare.

Actorul a primit un diagnostic dur

Rumer a mai precizat că toată familia îi este alături lui Bruce Willis și cu siguranță vor trece cu bine de tot. Mesajul a fost semnat de fosta soție, Demi Moore, fiicele celor doi, Rumer, Scout și Tallulah, dar și actuala soție Emma și fiicele lor Mabel și Evelyn.

Boala actorului este una comună la persoanele de peste 65 de ani, iar Bruce a ajuns și el la 67. Afazia este o afecțiune care răpește capacitatea de a comunica și poate fi cauzată de un accident vascular cerebral, leziuni la cap, o tumoare pe creier sau o boală.

Bruce Willis a fost unul dintre cei mai profitabili actori, iar filmele sale au încasat peste 5 miliarde de dolari. Actorul a fost însurat timp de 23 ani cu Demi Moore (59 de ani), din 1987 până în 2000. Ei au trei fete împreună. Cu actuala soție, Emma (43 de ani), e însurat din 2009, dar a rămas în relații bune cu fosta lui nevastă și la fel de bine se înțeleg și cele două femei din viața lui.